Forbes onderzocht bedrijven met een beursnotering in Amerika op transparantie en betrouwbaarheid. NetSuite komt er heel goed uit met een score van 99 uit 100. Het hoogste in de categorie hoge beurswaarde, en de hoogste score onder softwareleveranciers.

Waarom is dit van belang? Een ERP pakket koop je niet voor een paar jaar. Traditionele pakketten worden gemiddeld eens per 7 jaar vervangen en cloud pakketten kunnen veel langer meegaan. Daarom is het belangrijk om vertrouwen te hebben dat de softwareleverancier over 10 jaar nog bestaat. Niet iedereen heeft de tijd en kennis om de softwareleverancier helemaal door te lichten. Hopelijk kan dit onderzoek van Forbes helpen bij de beoordeling van de betrouwbaarheid van NetSuite.

Lees het volledige artikel hier: http://www.forbes.com/sites/jacquelynsmith/2013/03/18/americas-100-most-trustworthy-companies

 

Back to News
Fast Four