Standaard veel informatie

In NetSuite kunt u standaard veel informatie kwijt over uw medewerkers, zoals NAW-gegevens, de talen die iemand spreekt, opleidingen die iemand genoten heeft en eerdere werkgevers. De invulformulieren zijn uitgebreid en u kunt makkelijk meerdere invoerformulieren maken.

Specifiek per land

Welke informatie u van een medewerker in kaart wilt hebben, is per medewerker verschillend. Dat geldt zeker als u ook medewerkers in het buitenland heeft werken. Voor de belastingnummers heeft ieder land bijvoorbeeld andere gegevens nodig. En voor een visum heeft het ene land veel meer informatie nodig dan het andere. Met NetSuite kunt u makkelijk meerdere invoerformulieren maken, zodat u geen overdaad aan velden krijgt. En dus het overzicht behoudt.

Specifiek per functie

De medewerkersformulieren van NetSuite kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de functie van de medewerkers. Zo zal voor iemand die werkzaam is in sales andere informatie van belang zijn, dan voor iemand in finance. Voor salesmensen is het handig om de open leads en offertes in kaart te hebben, voor finance zullen dat bijvoorbeeld de in- en verkoopfacturen en journaalboekingen zijn.

Herinnering

U kunt de informatie van de medewerker ook dateren en er een reminder op laten lopen. Zo krijgt u een seintje als contracten aflopen of als het weer tijd is voor een beoordelingsgesprek. Vooral met part-timers is deze functionaliteit handig, omdat er strenge regels aan tijdelijke contracten kleven. Vergeet u als werkgever bijvoorbeeld om op tijd een bepaalde tijd contract op te zeggen, dan wordt het contract automatisch verlengt. En dat is vervelend als u dit niet van plas was. Het kost u dan uiteraard ook geld.

Medewerkerbeheer in NetSuite werkt eenvoudig. Zo kunt u met weinig moeite een goede personeelsadministratie bijhouden. En dat geeft overzicht.

Salarisadministratie

NetSuite heeft geen salarisadministratie conform de Nederlandse wet- en regelgeving. Daarvoor is Fast Four momenteel een integratie met NMBRS aan het ontwikkelen. Hierdoor is de medewerker data in beide systemen beschikbaar en word bijvoorbeeld verlof automatisch gesynchroniseerd.

Wilt u meer weten over de voordelen van de medewerkersformulieren van NetSuite, neemt u dan contactop met Fast Four.

Back to News
Fast Four