De gezondheid van een organisatie bestaat niet alleen uit financiële cijfers. Als ondernemer kunt u daar vast over meepraten. Toch wordt in de praktijk als eerste de thermometer in de balans en resultatenrekening gestoken. Maar er is zoveel meer! Hoe helpen deze cijfers u te zien waar processen efficiënter kunnen en waar bezuinigd kan worden? De Advanced Financials module van Netsuite zet uw financiële cijfers kracht bij met statistieken van achterliggende bedrijfsprocessen.

Uw bedrijf in de scan

De Advanced Financials module koppelt al uw bedrijfsgegevens, waaronder personeelsbezetting, klant- en opdrachtgegevens aan elkaar. Naast de mogelijkheid statistieken van deze bedrijfsgegevens toe te voegen aan uw balans of resultatenrekening, kunt u zelf eenvoudig kosten herverdelen per afdeling of bedrijfsonderdeel. Bijvoorbeeld door het toevoegen van het aantal FTE als extra regel onderaan de balans. Of het aantal nieuwe opdrachten bij de resultatenrekening. Alle data in NetSuite kan hiervoor gebruikt worden. Zo heeft u gemakkelijk en snel een totaalbeeld van de organisatie.

Waardevol inzicht

In een oogopslag weten welke afdeling per medewerker het meest productief is? Hoe u de overheadkosten kunt verdelen over de afdelingen? Waar u rendabel extra kunt investeren of juist efficiënt op kunt besparen?

U kunt op basis van statistische data geautomatiseerd kosten herverdelen. Bijvoorbeeld de huur op basis van aantal FTE per afdeling. De Advanced Financials module zorgt er voor dat wanneer er een wijziging plaatsvindt in het aantal FTE van een afdeling, de verdeelsleutel automatisch wordt aangepast. Dit is niet alleen preciezer, maar ook nog eens veel sneller dan handmatig. Daarmee bezorgt Netsuite u met de Advanced Financials applicatie naast waardevolle inzichten een besparing in de kosten voor de boekhouding. Dat levert dubbele winst op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van de Advanced Financials module? Neemt u dancontact op met Fast Four.

Back to News
Fast Four