Wij hebben goed nieuws! Dankzij uw continue steun zijn wij genomineerd voor de Gazellen awards van het Financieel Dagblad! Dit houdt in dat wij behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en dat wij onszelf per direct een FD gazelle mogen noemen.

Wat is een Financieel Dagblad Gazelle?

Ieder jaar organiseert het Financieel Dagblad de FD Gazellen awards. Dit is een prijsuitreiking waarbij de snelst groeiende ondernemingen van Nederland de titel ‘FD gazelle’ krijgen en per regio kans maken op een mooie prijs. Dit jaar mag Fast Four zich ook tot de gelukkige geselecteerden rekenen.

22 november a.s. zullen wij onze onderscheiding in ontvangst mogen nemen bij de prijsuitreiking voor de FD Gazellen awards 2016 regio West (Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland) in Theater Amsterdam.

Wat betekent dit voor ons en voor u?

Voor ons betekent dit dat ons harde werk en uw trouwe steun niet onopgemerkt gebleven is en dat de snelle groei die Fast Four het afgelopen jaar doorgemaakt heeft duidelijk haar sporen achter heeft gelaten. Fast Four is in 2012 opgericht vanuit de overtuiging dat wij ondernemers verder konden helpen met pragmatische IT-oplossingen op maat en door de jaren heen hebben wij vele bedrijven hiermee geholpen.

Voor u als ondernemer of manager betekent deze nominatie dat uw vertrouwen in ons erkend wordt door het Financieel Dagblad en dat wij u de komende jaren kunnen blijven helpen met Cloud ERP op maat.

Het feit dat wij tot Financieel Dagblad Gazelle benoemd zijn, betekent voor ons dat ons harde werk erkend is en dat we in 2017 nog harder kunnen werken aan het maken van IT-oplossingen op maat en het ontwerpen van systemen die ondernemers écht verder kunnen helpen. Ook betekent dit voor ons dat wij nog lang niet uitgegroeid zijn en dat wij de kans krijgen de komende jaren verder te groeien.
Tot slot betekent deze nominatie dat wij u ontzettend dankbaar zijn voor uw steun en dat wij er hard aan zullen werken om u de komende jaren net zo goed van dienst te kunnen zijn als de afgelopen jaren. Wij zullen blijven inspelen op ontwikkelingen in de IT-sector en ontwikkelingen en andere sectoren en wij zullen u blijven helpen uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Back to News
Fast Four