Door deze samenwerking bundelen de twee grondleggers van NetSuite in Nederland hun krachten. Samen hebben de partnerbedrijven meer dan 50 volledige NetSuite implementaties gedaan op de Nederlandse markt en beide zijn winnaar van de Oracle 5 star award (de hoogste onderscheiding voor NetSuite partners). Tevens was Fast Four vorig jaar winnaar van de prestigieuze “International SuiteCloud Partner of the Year award”, uitgereikt tijdens het jaarlijkse Suiteworld evenement in Las Vegas.

Voor deze fusie waren Fast Four en E-Litt al de twee grootste NetSuite partners in Nederland. Met klanten als Secrid, Dopper, Ace & Tate en Zelfstroom hebben zij NetSuite op de kaart gezet in Nederland. Samen gaan zij verder als Fast Four.

 

Hylke Sluis, medeoprichter Fast Four:

Zes jaar geleden begonnen we met NetSuite in Nederland. We hebben een unieke kans gekregen om NetSuite bij veel verschillende bedrijven te implementeren, vaak snelgroeiende en dynamische organisaties. Door het succes van onze NetSuite onderneming in de afgelopen jaren hadden we sterk behoefte aan het uitbreiden van onze mogelijkheden om bestaande en nieuwe klanten optimaal te kunnen dienen. Fast Four en E-Litt zitten qua visie zó op één lijn dat het voor ons de logische stap is om samen verder te gaan. Dit geeft een ideale basis om het succes van NetSuite in Nederland nog sneller uit te bouwen.

 

Anna Lipiec, oprichter E-Litt:

Vanaf dag 1 is het voor ons het belangrijkst geweest om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden en van elke implementatie een succes te maken. Door de snelle groei van NetSuite op de Nederlandse markt was het voor ons een logische stap om een samenwerking te zoeken, om onze aanpak te kunnen waarborgen. Hierbij hebben wij in Fast Four de ideale partner gevonden. Ook hun bedrijf is vanaf dag 1 als NetSuite provider opgericht met volledig vertrouwen in dit systeem als het systeem voor de toekomst. Ook qua bedrijfscultuur is het de ideale match en kunnen we niet wachten om samen als dé NetSuite partner van Nederland verder te gaan.

 

Persverzoeken kunnen gericht worden aan:

Anna Lipiec, managing director Fast Four B.V. – anna@fastfour.com

Back to News
Fast Four