Uw bedrijf groeit en het groeit hard. Toch bent u niet helemaal tevreden, er zijn namelijk bepaalde zaken waar maar moeilijk vat op valt te krijgen.

U vraagt zichzelf af: hoe krijg ik die zaken in kaart en waar begin ik? Kortom, u loopt vast in de eigen groei.

Beter en sneller inzicht in plaats van tijdrovend uitzoekwerk

De juiste inzichten in de financiën en de voorraden zijn vaak niet op een plek te vinden. Dus zoek je jezelf een ongeluk in alle Google Docs-bestanden voor extra informatie. Oftewel: tijdrovend en frustrerend.

“Ik hoor dit probleem vaker voorbijkomen wanneer ik aan tafel zit met een potentiële klant. Dat is ook de reden waarom we graag met deze ondernemers aan tafel willen zitten,” vertelt Jurian, consultant van Fast Four.

“Uiteindelijk wil iedere ondernemer groei zien in zijn bedrijf, daarvoor kan het handig zijn om externe hulp in te schakelen. Op weg naar het vinden van de juiste inzichten loop je tegen verschillende muren aan, denk aan;

1. Ik heb teveel gegevens, op teveel verschillende plekken

2. Mijn voorraadbeheer is een doolhof

3. Ik heb te weinig zicht op mijn financiën

4. Mijn KPI’s bevatten verkeerde informatie

Wij geloven dat wanneer je als ondernemer een goed en gestructureerd beeld hebt van je bedrijfsactiviteiten, je veel beter kunt inspelen op relevante ontwikkelingen en dus kunt groeien. Een voorbeeld daarvan is een goed werkend en uitgebreid ERP-systeem.

Voor ondernemers, door ondernemers

Op een no-nonsense manier proberen we problemen te tackelen en waarde toe te voegen aan je onderneming. Het internet zorgt ervoor dat alles transparant is. De toekomst zit in bedrijven die het klantbelang dienen. Dat is ook wat wij willen.

De komende tijd schrijven we een serie blogs waarin we een aantal tips & tricks aanbieden, met als doel een oplossing te vinden voor de muren waar je tegenaan loopt.”

Back to News

Related Posts

Blog

Hoe vergelijkt u kosten bij een ERP-selectie?

Als u besluit om een ERP-systeem aan te schaffen, omdat u efficiënter en effectiever wilt gaan werken, moet u een keuze voor een systeem maken. Kiest u voor cloud of niet? Natuurlijk kijkt u bij uw keuze ook naar de kosten. Het is dan wel belangrijk dat u geen appels met peren vergelijkt. Welke kosten […]

Read more
Blog

Moderne systemen bieden nieuwe maatwerk kansen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een standaard ERP oplossing te implementeren. De gedachte is vaak dat een ERP aanbieder als NetSuite er heel goed over heeft nagedacht hoe processen moeten lopen en dat maatwerk dus niet nodig is. Maatwerk zou bovendien duur zijn en moeilijk te upgraden. Maar tegenwoordig zijn er nieuwe mogelijkheden, waardoor […]

Read more
Fast Four