Fast Four User day 2019

21 mei organiseerde Fast Four een gebruikers dag op het Oracle NetSuite hoofdkantoor in Utrecht. Een dag met de focus op het brengen van de laatste ontwikkelingen omtrent NetSuite, vers van SuiteWorld 2019. Nieuwe NetSuite features en extensies als SuiteTax, Oracle PBCS, Fixed Asset Management en Advanced Procurement werden besproken en gedemonstreerd. Daarnaast werd door James Chisham, NetSuite’s head of international product development EMEA, de NetSuite roadmap en de aankomende releases besproken. Daarnaast werd door Fast Four consultants uitvoerig ingegaan op productontwikkeling omtrent de eigen SuiteApps en de door NetSuite ontwikkelde SuiteSolutions, oplossingen voor specifieke uitdagingen in NetSuite, die sinds kort kosteloos worden aangeboden.

Klik hier om de presentatieslides van de gebruikersdag te openen

Back to News
Fast Four