Nu de zomer[vakantie] in volle gang is en we de eerste echte hittegolf van het jaar achter de rug hebben, is het voor ons een mooi moment om terug te kijken op het eerste half jaar van 2019. Wat waren de ontwikkelingen binnen NetSuite en ons eigen bedrijf?

In het eerste half jaar zijn we gestart met een aantal nieuwe, prachtige projecten, waarvan we er 3 willen uitlichten:

  1. Eerder dit jaar zijn we gestart met Burkely (www.burkely.nl) – Producent van diverse lederwarenproducten. Dit sloot mooi aan bij een aantal vorige projecten van Fast Four. Zo hebben wij al eerder NetSuite geïmplementeerd voor lederwaar- en accessoiresbedrijven als SECRID en Cluse.
  2. Hierna volgde BALR (www.balr.com) – een fashionretailer met grote groeiplannen waar NetSuite een cruciale rol in zal spelen.
  3. Ook zijn we aan de slag gegaan bij Any Image (www.anyimage.nl) – Producent van diverse soorten wanddecoraties. Wij helpen hen om verdere automatisering door te voeren in de ordermanagementprocessen.

Wij zijn erg enthousiast om met deze bedrijven samen te werken aan de inrichting van hun NetSuite-omgeving!

Release NetSuite

Zijn er mogelijkheden van NetSuite die jou even ontschoten zijn? Kunnen we ons voorstellen. Daarom even een reminder. Zoals ieder jaar is er ook nu weer door NetSuite flink geïnvesteerd in het product. Dit resulteerde in een prachtige 2019.1 release. In deze release werd o.a:

  • SuiteAnalytics flink uitgebreid, inclusief ondersteuning voor de dashboards.
  • Multi Language in NetSuite nog geavanceerder gemaakt.
  • De user interface voor de dashboards nog mooier gemaakt.

Wij publiceerden een aantal webinars met een volledig overzicht van alle updates in de laatste release. Al deze webinars zijn te vinden op onze blogpagina.

Merge, update SuiteApps & Userday

Natuurlijk hebben we in ons bedrijf ook niet stil gezeten. Je zult het zelf ook wel merken. Werken ‘voor’ jouw bedrijf en werken ‘aan’ jouw bedrijf, zijn twee verschillende dingen. Naast bovengenoemde projecten, hebben we intern ook stappen gemaakt. Na de merge tussen E-Litt en Fast Four eind vorig jaar was het meteen met volle kracht vooruit. In het eerste half jaar van 2019 zijn we druk bezig geweest om onze SuiteApps te blijven updaten. Hierbij zitten we midden in de afrondende fase van een groot project omtrent Scan & Capture waar we zeer binnenkort meer nieuws over na buiten kunnen brengen.

De samenwerking heeft er voor gezorgd dat we meer aandacht kunnen geven aan initiatieven voor onze klanten. Zo vond in mei een zeer succesvolle tweede Userday plaats. Een impressie van deze dag is hier te vinden. Deze dag zal volgend jaar zeker weer een vervolg krijgen.

In het volgende blog gaan we weer verder me de serie over de integratie mogelijkheden in NetSuite.

Wat zijn jouw ontwikkelingen van afgelopen half jaar en wat wil je de komende maanden nog bereiken?

Back to News
Fast Four