Wat zijn de doelen in 2020 en in de komende jaren? Ook niet onbelangrijk; hoe ga je die doelen halen? Goed om vooruit te kijken en ook de bijhorende acties in te plannen of uit te besteden. Wij blikken alvast even vooruit op een trend waarvan wij denken dat deze straks steeds meer opduikt [en gaat helpen bij de bedrijfsdoelen].

Een belangrijke trend voor de toekomst is om als bedrijf de standaardprocessen van ERP te volgen. Wat je nu vaak ziet is dat men met ERP een systeem wil bouwen gelijk aan hoe huidige bedrijfsprocessen zijn ingericht. Eigenlijk is ERP dan niet meer een logische keuze. Veelal omdat de huidige inrichting van de bedrijfsprocessen vaak niet meer voldoet, maar ook omdat je dan de meerwaarde van ERP niet gebruikt.

Meerwaarde om standaardprocessen volgen

De meerwaarde van ERP is vooral voor bedrijven die de standaardprocessen willen volgen. Dan laat je de ERP-software ook in z’n kracht en kan het optimaal voor je bedrijf werken. In plaats van dat je werkt om je systemen enigszins in toom te houden of te begrijpen.

Stap voor stap implementeren

Natuurlijk snappen we ook dat dit een grote stap kan zijn om je bedrijfsprocessen aan te passen aan ERP-software. Daarom helpen we ook met de implementatie en werken we interactief. We zijn niet van de lange trainingen om je dan vervolgens te laten vallen. We nemen je stap voor stap mee in de software en zorgen dat je bedrijf hier direct al enorm profijt van heeft.

Wil je hier meer van weten? Neem contact met ons op. Dan maken we in het nieuwe jaar een afspraak: 020-2610122 | info@fastfour.com

Klik hier voor meer informatie over onze ERP-software NetSuite.

Voor nu wensen we jullie een energiek en gelukkig Nieuwjaar!

Back to News
Fast Four