De tijd waarin we leven kenmerkt zich onder andere door de snelheid. Ook qua ontwikkelingen heb je als bedrijf een serieuze taak erbij. Wij helpen je alvast op weg, door de drie belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van ERP-software uit te lichten.

Daarnaast ontdek je ook waarom je tijd kunt overhouden en dat je eindelijk áán je bedrijf kunt werken in plaats van alleen maar ín je bedrijf.

Met welke ERP-ontwikkelingen kun je rekening houden?

• Online

Je ziet heel erg de switch van alles zelf op een server naar alles online. Het koppelen van ERP’s wordt in de toekomst nog eenvoudiger. Dit zorgt ervoor dat de data overal en altijd beschikbaar is. Ook hoeven bedrijven zelf geen IT-staf meer in dienst te hebben om de infrastructuur voor het ERP systeem in stand te houden. Dit, inclusief alle strenge beveiligingseisen, worden door de ERP aanbieder opgepakt.

 

• User Interface

Steeds meer nadruk op de User Interface. ERP’s gaan steeds meer lijken op mobiele applicaties. Simpel, effectief en overzichtelijk. Aanpasbare ervaringen en mobiele applicaties worden steeds meer de standaard.

 

• Artificial intelligence

ERP is steeds meer bezig met Artificial intelligence [AI]. Bij NetSuite zien we dat het systeem herkent wat een jaar geleden het resultaat was en geeft aan wat je dit jaar weer kunt verwachten. Bijvoorbeeld als x gebeurt, dan volgt a en b. Grote voordeel is dat je vooraf kunt bijsturen. Er is echt een trend in data spotten en direct bijsturen.

Wat levert het op?

Natuurlijk bedrijfsgroei. Alleen al door de efficiëntie die AI biedt. Onder andere bij de voorraadplanning. Je doet dit niet meer vanuit onderbuikgevoel. Op die manier ligt je cashflow in het magazijn. Met AI werk je vanuit de feiten die de data laten zien.

Uiteindelijk hoef je niet meer de controle te hebben over de kernprocessen, omdat je deze kunt toevertrouwen aan de ERP. Je houdt tijd over en kunt je focussen op bijvoorbeeld het optimaliseren van je producten en communicatie. Eindelijk aan je bedrijf werken in plaats van continu in je bedrijf werken.

Heb je hier ook behoefte aan? Je weet ons te vinden: 020-2610122 | info@fastfour.com | Evert van de Beekstraat 1 Schiphol

Back to News
Fast Four