We openen een kantoor in België. Op deze manier kunnen we nog beter Belgische bedrijven helpen groeien door het gebruik van NetSuite. Als eerste NetSuite-partner van Nederland zijn we trots dat we nu ook internationaal verder kunnen doorgroeien.

Het team in België wordt geleid door Jan Snyers. Hij is één van de pioniers van NetSuite op de Belgische markt. Tevens treedt hij toe als partner bij de Fast Four groep.

Wat betekent dit partnerschap met Fast Four voor Belgische bedrijven?

Jan Snyers, nieuwe partner Fast Four: “De Belgische markt voor Cloud ERP is enorm groeiende. Samen met Fast Four hebben we het juiste team om de Belgische ondernemers te helpen bij hun stap naar de Cloud. Fast Four is al jaren de marktleidende NetSuite-partner in Nederland en heeft al een goede klantenbasis in België voor hun applicaties. Voor mijn huidige NetSuite klanten betekent dit 100% continuïteit qua service en nieuwe mogelijkheden op vlak van IT-optimalisatie in de Cloud. Kortom, het was voor mij een prachtige kans om met een supersterk team de ERP-markt in België verder te veroveren.”

Waarom gaan we naar België?

Anna Lipiec, Managing director Fast Four, vertelt: “Wij zijn erg trots op onze eerste stap over de grens. Wij bedienen sinds 2014 al vele klanten wereldwijd met onze SuiteApps en het was dan ook een logische stap om ook onze lokale dienstverlening geografisch uit te breiden. Jan Snyers brengt ons team een schat van ervaring. Hij is al sinds 2013 bezig met NetSuite op de Belgische markt en heeft ook daarvoor al een ruime ervaring opgedaan binnen de ERP-industrie. Wij zijn erg blij en trots om hem aan ons managementteam toe te voegen en kijken ernaar uit om met ons Belgisch team nog veel meer tevreden klanten te maken.”

Is jouw bedrijf gevestigd in België en heb je vragen? Dan kun je mailen naar Jan Snyers: jan@fastfour.com of bellen naar +32 3 2182000

Voor vragen vanuit Nederland, kun je mailen naar Anna Lipiec, managing director Fast Four B.V. – anna@fastfour.com

Back to News
Fast Four