Eén van de eerste dingen waar je als ondernemer tegen aanloopt, is dat je niet alles zelf kunt doen. Je leert delegeren en activiteiten uitbesteden aan derden. Soms een hele stap. Vaak wel met veel effect en voldoening. ´The best man for the job´, brengt het bedrijf weer verder.

Alleen soms weten we niet van het bestaan af van die beste man. Je merkt wel wrijving op sommige gebieden in het bedrijf. Je moet er wat mee, maar hebt er eigenlijk geen tijd voor. Eigenlijk wil je iemand die even met je meedenkt of het je helemaal uit handen neemt.

Want laten we eerlijk zijn. Een ondernemer die product x of dienst y verkoopt, is niet bezig met wat voor hem het meest efficiënte financiële systeem is om te gebruiken. Laat staan dat hij tijd heeft om te kijken naar software-vernieuwing of op de hoogte is van nieuwe trends.

Bedrijfsanalist

Wellicht geeft een bedrijfsanalist of iemand uit deze richting net de stap die je nodig hebt. Bijvoorbeeld iemand met een achtergrond in bedrijfseconomie of sales én met interesse in software en bedrijfsprocessen. Dit kan vaak al heel effectief zijn. Diegene kan de huidige software eens onder de loep nemen en bekijkt welke bedrijfsprocessen beter kunnen. Zodat bedrijfsgroei een logisch gevolg is. Op deze manier wordt er pro-actief gewerkt aan de toekomst van jouw bedrijf én hoef jij dit niet allemaal alleen te doen. Staar je trouwens niet alleen blind op iemand met een IT-achtergrond. Juist een brede blik kan goed werken bij deze positie. NetSuite heeft ook een platform die perfect te beheren is als je geen programmeur bent. Alles kan namelijk in User Interface.

Kijk eens rond in je netwerk. Wie weet wie daar tussen zit. Of check bij Fast Four wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ons bereiken via 020-2610122.

Back to News
Fast Four