Over

NetSuite is dé toekomst: speel in op relevante ontwikkelingen en groei.

Contact

Visie & missie

In 2012 wordt Fast Four opgericht in de overtuiging dat dit systeem ondernemers écht vooruit kan helpen

Wij geloven dat bedrijven die een goed en volledig overzicht hebben van al hun bedrijfsactiviteiten veel efficiënter kunnen werken en dat ze daardoor beter en sneller in staat zijn om in te spelen op relevante ontwikkelingen, en dus om te groeien. Dáár willen wij bedrijven mee helpen. Dát is onze drive.

Jonge, startende ondernemers en de nieuwe generatie CFO’s gaan steeds vaker cloud-systemen gebruiken. Ze hebben behoefte aan een breed ERP-pakket, voor een optimaal overzicht. Een systeem dat ERP, CRM en e-commerce combineert. NetSuite vult die behoefte in.

Ieder bedrijf is anders en dat vraagt vaak om maatwerk. Een uitdagende klus waarvoor we graag onze hersenen laten kraken, en waarbij het zeker niet alleen om de IT draait. Het snappen van bedrijven en zien hoe bedrijfsprocessen moeten lopen is daarbij het startpunt. De IT-oplossing volgt daaruit. Ons doel: pragmatische oplossingen bedenken die slimmer zijn dan die van de concurrent.

Als ERP consultants vinden wij het fantastisch om een bedrijf te transformeren en klaar te maken voor de toekomst. Nu gebruikt nog twee derde van alle MKB bedrijven een verouderde softwareversie. Dat moet anders. Wij kunnen de technologie van de toekomst heel snel implementeren. Vaak hebben wij voor een ERP implementatie zelfs maar drie maanden nodig. Fast Four doet het gewoon!

Oprichters

Namens de oprichters

Fast Four is opgericht door twee ERP consultants die bij een klant een NetSuite implementatie hebben uitgevoerd.
Door het moederbedrijf van onze toenmalig werkgever Nuon, Vattenfall, werden wij gevraagd om de ERP implementatie van een nieuw systeem te begeleiden bij een producent van biomassa in Liberia. Een mooi avontuur! We kiezen uiteindelijk voor het ERP-systeem NetSuite. Dit systeem kon alles wat we wilden en onderscheidde zich wat betreft gebruiksvriendelijkheid, doordat het volledig cloud-based is. Na er twee jaar mee gewerkt te hebben, waren wij ervan overtuigd dat dit het ERP-systeem van de toekomst is en zagen we voor NetSuite in Nederland een gat in de markt.

In 2012 zijn we ERP fast forward gestart dat we later hernoemd hebben in Fast Four. Dé Nederlandse NetSuite-partner. Nu, een aantal jaar later, zijn we blij om te zien dat we een totaalleverancier zijn geworden. We zijn goed in staat om NetSuite implementatieprojecten succesvol te voltooien. Naast het standaard NetSuite-systeem kunnen we ook maatwerk leveren, passend op de unieke situatie van een bedrijf. We leveren slimme add-on modules (SuiteApps) die het leven van vele NetSuite gebruikers makkelijker maken. En we hebben een eigen support team waarmee we onze klanten nog beter en sneller kunnen ondersteunen.

NetSuite over Fast Four

Fast Four has been a NetSuite SDN partner for 5 years and is also a 5 Star Solution Provider. Founded in 2012 by a customer, with the purpose of creating a market for NetSuite in their home region before NetSuite had any presence there. They are a trailblazer in Cloud software for both NetSuite implementations and SuiteApp development and are a company that created a true multi-national partnership with us, with over 100 joint customers to prove success.

Vragen over uw ERP implementatie? Wij helpen u graag.

Neem contact op!

Contact
Fast Four