Add ons

Voorzie in al je zakelijke behoeftes door NetSuite uit te breiden met applicaties

  • JetBrains
  • AVAST
  • ESET
  • Transavia
  • Hanergy

Introductie

Of je nou een applicatie nodig hebt voor je banktransaties of pakketpost: wij hebben de geschikte applicatie

Fast Four biedt verschillende applicaties waarmee je NetSuite kunt uitbreiden. Zo bieden we een een applicatie die alle creditcardtransacties beheert en bieden we een applicatie waarbij DPD-zendingen worden geautomatiseerd. Met onze applicaties helpen we je graag op weg.

Bank Statement Credit Card Basware
DPD integratie

Eén tool die al je banktransacties beheert

Fast Four Bank Statements

Bank Statements boekt automatisch alle banktransacties door de bankafschriften in NetSuite te importeren. Tevens is er de mogelijkheid om handmatig transacties te bewerken en is er een automatische check om te zien of banksaldo's overeenkomen.

Eén tool die al je creditcardtransacties beheert

Fast Four Credit Card Statement Import

Credit Card Statement Import importeert alle creditcardopgaves zodat de transacties snel en makkelijk opgesteld kunnen worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om regels op te stellen waarmee het proces geautomatiseerd wordt. Handmatig werk behoort hierdoor tot het verleden.

 

Eén tool die DPD-zendingen in NetSuite automatiseert

DPD Shipping Integration

Met DPD Shipping Integration worden zendingen automatisch naar DPD verzonden, waarna het verzendlabel vanaf DPD automatisch wordt teruggestuurd naar NetSuite. Het handmatig inplannen van verzendingen is dus niet meer nodig. Tevens ontvang je de track-and-trace die je eventueel naar de klant kunt communiceren.

Eén tool die het invoeren van aankoopfacturen automatiseert

Basware Scan & Capture for NetSuite

Basware Scan & Capture automatiseert het inboeken van inkoopfacturen. Inkoopfacturen kunnen naar een Basware e-mailadres gestuurd worden waarna je de factuur als boekingsvoorstel in NetSuite terugvindt. Het handmatig invoeren van data is met deze applicatie niet meer nodig. Daarnaast kunnen UBL-facturen toegevoegd worden aan de verkoopfactuur bij het factureren van klanten.

Basware Scan & Capture for NetSuite

Krijg vrijblijvend een producttour

Wil je meer informatie over de applicatiemogelijkheden? Doe dan vrijblijvend een gepersonaliseerde producttour.

Producttour
Fast Four