Werkt u internationaal, boekhoud dan niet lokaal

Als uw bedrijf in meerdere landen actief is, is het verstandig om te werken met een geïntegreerd boekhoudsysteem. De voordelen om iedereen op één locatie te laten draaien vindt u hieronder:

  1. Overal toegang. Met een geïntegreerde cloud oplossing heeft u overal in de wereld toegang tot het systeem. Bovendien kunt u met zo’n systeem ook makkelijker inloggen.
  2. Makkelijk uitrollen. Opent u een nieuw kantoor? Met een geïntegreerd systeem kunt u veel sneller uitrollen naar nieuwe locaties. Alle processen die al zijn ingericht werken direct in zo’n nieuwe locatie. Uw financiële administratie kan binnen een half uur helemaal up-and-running zijn.
  3. Sneller up-to-date. Veranderingen in de organisatie kunnen veel sneller worden bijgehouden. Verandert een goedkeuringsproces, dan kunt u dat makkelijk in één keer instellen. Heeft u nieuwe informatie over een klant, dan voegt u gewoon een veld toe, zodat het direct in alle administraties kan worden meegenomen in de rapportages.
  4. Kennis delen. Met een geïntegreerd systeem kunt u veel beter kennis delen, samenwerken en van elkaar leren. Uw medewerkers in Hong Kong, Singapore en Nederland kijken immers op hetzelfde scherm. Zo kunt u heel makkelijk samen door het systeem heen gaan en direct met elkaar over de informatie discussiëren.
  5. Makkelijker consolideren. Voor veel bedrijven is consolideren een maandelijks terugkerende excel exercitie. Het samenvoegen van de verschillende (landen)rapportages in excel sheets heeft als nadeel dat u alleen inzicht krijgt in de (maand)totaalcijfers, niet in de achtergrond daarvan. Een geïntegreerd systeem biedt u die mogelijkheid wel. U kunt er direct de diepte mee in en analyseren waar uw omzet vandaan komt, zelfs tot individuele transacties aan toe.

Wilt u meer weten over geïntegreerde cloud based financiële administratie? Neemt u dan snel contact op met Fast Four.

Back to News
Fast Four