Van begin tot eind:

NetSuite biedt alle software die nodig is voor het transformeren van je groothandel

Producttour

Productinformatie

Eén software suite die je real-time inzicht geeft in al je processen en je in staat stelt om meer te doen, in minder tijd en tegen lagere kosten

NetSuite’s software suite is één softwaresysteem voor groothandels en distributeurs, waarbij ERP, CRM en e-commerce zijn inbegrepen. NetSuite helpt duizenden ondernemingen om met software hun bedrijf te transformeren en zo naar een hoger plan te tillen. Met NetSuite kunnen groothandels namelijk hun hele bedrijf op één platform runnen, terwijl ze tegelijkertijd deIT-kosten reduceren en real-time inzicht hebben in alle bedrijfsgegevens. Daarnaast is het softwaresysteem cloud-based, waardoor alle gebruikers altijd en overal toegang hebben tot alle gegevens en informatie. De klant van tegenwoordig wil niet alleen een snelle levering, maar wil ook producten aanschaffen wanneer en hoe het hem of haar het beste uitkomt. NetSuite speelt daarop in door ERP, CRM en e-commerce te combineren op één platform – een must om te voorzien in al deze klantbehoeften. Groothandels en distributeurs die alle onderdelen onderling hebben verbonden – van de voorraadketen tot inventaris en CRM – hebben een streepje voor. NetSuite’s software suite geeft je bedrijf dat streepje voor.

Voordelen

Run je bedrijf in één cloud-platform

Je hebt geen verschillende applicaties meer nodig, maar kunt al je gegevens kwijt in één aanpasbaar systeem dat altijd en overal toegankelijk is.

Voordelen

Krijg inzicht in alle activiteiten

Bereik meer met je bestaande middelen. NetSuite stemt vraag en aanbod op elkaar af, waardoor je winst en klantloyaliteit kunt maximaliseren. Alle gegevens vanuit de hele organisatie worden op één plek verzameld, waardoor je tevens de medewerkers kunt voorzien van alle informatie die ze nodig hebben.

Video

Krijg inzicht in alle activiteiten

Voordelen

Krijg een compleet overzicht van je klanten

Elke interactie wordt automatisch in één doorzoekbaar systeem geplaatst – van marketing tot verkoop en van service tot support.

Voordelen

Betrek je gebruikers via verschillende kanalen

Vergroot je klantenbereik door online, telefonisch en persoonlijk bereikbaar te zijn.

Mogelijkheden

Geavanceerd beheer en overzicht van al je bedrijfsgegevens

Bestellingen

Bestellingen

Betrek je klanten via verschillende kanalen door bestellingen telefonisch, online of per directe sales af te nemen.

Bron

Bron

Balanceer de relatie tussen leverancier en verkoper door het aankoopproces helemaal zichtbaar te maken.

Magazijn

Magazijn

Stroomlijn je opslag en inventarisatie en versnel zo de magazijnwerkzaamheden.

Vervul

Vervul

Lever op tijd, keer op keer. Overtref de verwachtingen van je klanten terwijl je gelijktijdig de verzendkosten minimaliseert.

Markt

Markt

Bereik nieuwe markten door campagnebeheer, marketingautomationen gedetailleerde klantanalyses.

Verkoop

Verkoop

Maximaliseer de verkoop door middel van een duidelijk overzicht van kansen en prijzen.

Support

Support

Versterk je supportteam door ze inzicht te geven in alle klantgegevens.

Commercie

Commercie

Verbind elk aspect van je organisatie met de kernwaarden van je bedrijf.

Case

“NetSuite heeft sterk bijgedragen aan onze omzetstijging van 300%”

 “We willen met een leuke groep mensen de wereld een beetje mooier maken.” Aan het woord is Roel van den Berg, Founder en CEO van Autarco, internationaal aanbieder van zonnestroomsystemen voor bedrijven en particulieren. Autarco biedt een totaaloplossing voor zonnestroom onder één merk. En dat is uniek, omdat de markt louter bestaat uit componentfabrikanten.

Autarco

Autarco aan het woord over
NetSuite

Problem

Aan energie geen gebrek bij Autarco. Hoe kan het ook anders? Vanaf de start van het bedrijf wordt vol ingezet op de business en in 2012 begint het echt goed te lopen. Klanten bellen volop. Heel mooi natuurlijk, maar tegelijkertijd merkt Van den Berg al snel dat hij onvoldoende inzicht heeft in zijn primaire processen. Levensgevaarlijk voor een jong bedrijf dat zijn best moet doen om vertrouwen te winnen bij klanten, die al jaren zaken doen met de concurrent. “Onze producten uit de fabriek in China waren goed en onze ‘Unique Selling Proposition’ was duidelijk, maar als je je beloftes niet kan nakomen, ben je het vertrouwen heel snel weer kwijt.” En ook bij investeerders is het lastig aankloppen als je geen zicht hebt op je eigen voorraadpositie. Op dat moment werkten ze bij Autarco met Excel-sheets en dat moest dus duidelijk anders. Van den Berg ging zich oriënteren op een ERP-systeem en werd door een collega in China gewezen op NetSuite. Die wilde graag in de cloud kunnen managen en had daarom een voorkeur voor een cloud-based ERP-systeem. Bovendien moesten collega’s in Eindhoven, London en China er ook aan kunnen werken en daarbij wilde hij niet afhankelijk zijn van een server in Eindhoven. Dat NetSuite web-based is was ook een voordeel, omdat het eigen IT-platform daar goed tegenaan gebouwd kon worden.

Solution

Via Google kwam Van den Berg terecht bij Fast Four. Het klikte meteen tussen hem en Hylke Sluis, de CEO van Fast Four. “Het gevoel van ‘ondernemers onder elkaar’, niet moeilijk doen en de frisse, innovatieve aanpak spraken mij direct aan”, zegt Van den Berg. Fast Four had al snel allerlei ideeën over simpele oplossingen die wereldwijd werken en daarnaast ook nog eens toepasbaar zijn op mobiel. Van den Berg: “Al met al een heel ander gevoel dan de traditionele stoffige ERP- aanbieders.” Voor de intake was het team van Fast Four een dag over de vloer bij Autarco. Zo werd het Fast Four snel duidelijk wat Autarco precies doet en hoe ze dat doen, tot in detail. De installatie van het hele systeem was binnen een maand gebeurd. De primaire processen bij Autarco zijn nu inzichtelijk. Van den Berg: “We hebben er nu controle over, we hebben overzicht. En dat geeft rust.” En dat niet alleen, want dankzij NetSuite is Autarco in staat gebleken om flink te groeien. Werkten ze eerst met zijn tweeën, nu zijn er in Nederland inmiddels acht man actief en wereldwijd vijftien. “We zijn in omzet met 300% gegroeid en NetSuite is daarin een hele belangrijke factor gebleken.” Over NetSuite en Fast Four is Van den Berg dan ook heel enthousiast: “Ik ben er hartstikke blij mee en kan het iedereen aanbevelen.”

Krijg vrijblijvend een producttour

Voor meer informatie over de eventuele mogelijkheden voor jouw groothandel, kun je vrijblijvend een gepersonaliseerde producttour doen.

Producttour
Fast Four