Zorg voor lokale kennis en ervaring bij uw project.

Werk met een NetSuite partner.

Contact

Samen werken aan verandering

De lokale expertise

Al sinds 2012 is Fast Four NetSuite partner in Nederland. Hiermee was het de allereerste échte NetSuite partner in Nederland. Fast Four is opgericht uit het geloof dat een ERP implementatie complex is en vakkundige begeleiding nodig heeft. Een systeem als NetSuite is breed opgezet en kan gebruikt worden door verschillende type bedrijven in meerdere branches. Hierdoor is het cruciaal dat bij een implementatie het systeem goed ingericht wordt en geconfigureerd wordt voor de specifieke bedrijfssituatie.

Als NetSuite Partner in Nederland kunnen wij helpen bij alles wat met NetSuite te maken heeft. Wij kunnen de software demonstreren en helpen bij een ERP selectie. Hierbij geven wij open advies over de fit van NetSuite voor uw bedrijf en de mogelijkheden die het geeft. Wij kunnen een implementatie van NetSuite volledig begeleiden en doen dit met onze “agile” implementatie methodiek. Na een implementatie leveren we uiteraard ook support. Denk hierbij aan het antwoorden van vragen van gebruikers door ons support team, maar ook aan het oppakken van nieuwe integraties die nodig zijn.

Ook bestaande NetSuite klanten kunnen bij ons terecht voor verdere doorontwikkeling van het systeem of hulp bij een implementatie traject dat in gang is.

Waarom werken met een partner?

 

  • Persoonlijke begeleiding bij het project. Implementeer het systeem samen met ervaren consultants, die bij u op kantoor mee komen werken.
  • Profiteren van add-ons en applicaties die een partner heeft ontwikkeld.
  • NetSuite partners hebben het systeem al vele malen geïmplementeerd. Een partner kent de valkuilen en de best practises om het systeem optimaal in te richten.
  • Bij een partner bent u nooit een nummer. Een partner bedrijf staat en valt met de tevredenheid van zijn klanten en gaat door het vuur om te zorgen dat het systeem goed werkt.
  • Support na het project. Hulp bij vragen en toekomstige doorontwikkeling van het systeem.
  • Netsuite partners hebben de lokale kennis en weten wat er nodig is om aan Nederlandse wet- en regelgeving te voldoen.

Waarom Fast Four?

Fast Four is al sinds 2012 de NetSuite expert van Nederland. Opgericht door ondernemers, voor ondernemers. Wij zijn de partij die Nederlandse MKB bedrijven kunnen begeleiden bij hun NetSuite implementatie. Ons team heeft meer dan 50 implementaties gedaan in Nederland en kent het systeem door en door. Bij onze consultants vinden wij persoonlijkheid net zo belangrijk als hun ervaring. Onze consultants doen er alles aan om het project een succes te maken. Sinds 2012 hebben wij al tientallen slimme oplossingen uitgevoerd. Ook hebben wij uitbreiding gemaakt voor NetSuite die wij graag delen met onze klanten. Door deze ervaring kunnen wij goed omgaan met specifieke vraagstukken en wensen, waardoor we het systeem echt op uw bedrijfsvoering kunnen afstemmen.

 

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Neem contact op!

Contact
Fast Four