ERP in de cloud:

Het systeem voor de toekomst. Schaalbaar en wendbaar met de eenvoud van een cloud oplossing.

Contact

Waarom juist Netsuite?

Productinformatie

Eén ERP pakket dat real-time inzicht geeft in al uw processen en u in staat stelt om meer te doen in minder tijd.

NetSuite ERP is één softwaresysteem, waarbij ERP, CRM en e-commerce zijn inbegrepen. NetSuite helpt duizenden ondernemingen om met software hun bedrijf te transformeren en zo naar een hoger plan te tillen. Met NetSuite kunt u het hele bedrijf op één platform runnen, en daardoor de IT-kosten reduceren en real-time inzicht krijgen in alle bedrijfsgegevens. Een “single source of truth”. Daarnaast is het softwaresysteem cloud-based, waardoor alle gebruikers altijd en overal toegang hebben tot alle gegevens en informatie. NetSuite is ook uniek als flexibel systeem. In snel veranderende markten is het belangrijk om wendbaar te zijn. Een systeem moet de mogelijkheid geven om snel op trends in te spelen, snel dingen anders te gaan doen. NetSuite is vanaf dag 1 ontworpen als flexibele oplossing. Velden toevoegen is eenvoudig. Eigen processen inrichten kan snel en robuust. Bij een update blijft maatwerk onaangetast. Is internationaal uitbouwen onderdeel van uw groeistrategie? NetSuite wordt wereldwijd gebruikt in meer dan 190 landen. Ondersteunt meerdere valutas, meerdere talen en honderden belasting regimes. Met NetSuite bent u klaar voor de toekomst.

Voordelen

Run uw bedrijf in één cloud ERP platform

Weg met overtypen. Weg met spreadsheets. Gebruik één systeem voor alle processen en alle inzichten.

Voordelen

Real-time overzicht van uw bedrijf

Dasbhoards, KPIs en rapporten. NetSuite software kan het allemaal real-time en interactief presenteren op persoonlijke dashboards. Gebruik grafieken, target meters en reminders om ten alle tijden inzicht te houden op uw bedrijfsvoering. Gericht en onderbouwd de juiste keuzes kunnen maken. Ondernemen op basis van feiten in plaats van op gevoel. Dat is de kracht van NetSuite.

Video

Klant vertelt: SECRID

Voordelen

De laatste ERP die u ooit nodig zult hebben

Binnen het model van NetSuite ERP is de prijs gebaseerd op het aantal users. Hierdoor zijn de NetSuite kosten aantrekkelijk voor bedrijven van elke omvang. Van 5 tot 500 users. Dit is een groot voordeel van online ERP software. Het maakt NetSuite het systeem waarmee u echt door kunt groeien.

Video

Zie & voel

Voordelen

Een open systeem

NetSuite heeft een open API (webservices). Hierdoor kan het makkelijk communiceren met andere systemen en partijen. Integreer hierdoor makkelijk uw externe warenhuis of marketing tool met NetSuite.

Functionaliteiten

Wat kan er in NetSuite?

Order Management

Order Management

Onderhoud uw verkoopproces in NetSuite. Van order tot verzending.

Inkoop

Inkoop

Stroomlijn uw inkoopproces. Gebruik goedkeuringsworkflows op inkooporders. Leg meerdere leveranciers vast per product, met hun eigen codes en prijzen. Beheer inkoopcontracten om het uw medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken.

Voorraad

Voorraad

Stroomlijn je opslag en inventarisatie en versnel de magazijnwerkzaamheden met de WMS module. NetSuite Advanced Inventory zorgt voor de juiste voorraad aanvulling, uw klanten grijpen nooit meer mis. Leg serienummers en/of partijkenmerken vast. Beheer meerdere voorraad locaties met elk hun unieke instellingen en voorkeuren.

Productie Planning

Productie Planning

Optimaliseer uw productieprocessen. NetSuite ondersteunt "Make-to-order" en "Make-to-stock" met ruime functionaliteit en een moderne user interface.

Financiën

Financiën

Al uw financiële processen in een geïntegreerde database. NetSuite is een leider op het gebied van online financiële software. Van automatische journaalposten tot real-time consolidatie, NetSuite heeft voor elke situatie de juiste financiële tools.

Projecten

Projecten

Onderhoud uw projecten in NetSuite. Schrijf uren op specifieke projecttaken en factureer deze aan uw klanten. Zorg voor optimalisatie van uw personeel met de "Resource Allocation" planner.

CRM

CRM

CRM en ERP in 1 systeem. Leg met NetSuite CRM klant contact vast, beheer uw verkoopkansen en rapporteer verkoopprognoses. Gebruik de workflow manager om specifieke sales strategieën te automatiseren.

Commercie

Commercie

De volgende stap. NetSuite biedt ruime mogelijkheden voor e-commerce en klantenportalen.

Case

“NetSuite heeft sterk bijgedragen aan onze omzetstijging van 300%.”

“We willen met een leuke groep mensen de wereld een beetje mooier maken.” Aan het woord is Roel van den Berg, Founder en CEO van Autarco, internationaal aanbieder van zonnestroomsystemen voor bedrijven en particulieren. Autarco biedt een totaaloplossing voor zonnestroom onder één merk. En dat is uniek, omdat de markt louter bestaat uit componentfabrikanten.

Autarco

Autarco aan het woord over
NetSuite

Problem

Aan energie geen gebrek bij Autarco. Hoe kan het ook anders? Vanaf de start van het bedrijf wordt vol ingezet op de business en in 2012 begint het echt goed te lopen. Klanten bellen volop. Heel mooi natuurlijk, maar tegelijkertijd merkt Van den Berg al snel dat hij onvoldoende inzicht heeft in zijn primaire processen. Levensgevaarlijk voor een jong bedrijf dat zijn best moet doen om vertrouwen te winnen bij klanten, die al jaren zaken doen met de concurrent. “Onze producten uit de fabriek in China waren goed en onze ‘Unique Selling Proposition’ was duidelijk, maar als je je beloftes niet kan nakomen, ben je het vertrouwen heel snel weer kwijt.” En ook bij investeerders is het lastig aankloppen als je geen zicht hebt in je eigen voorraadpositie. Op dat moment werkten ze bij Autarco met Excel-sheets en dat moest dus duidelijk anders. Van den Berg ging zich oriënteren op een ERP systeem en werd door een collega in China gewezen op NetSuite. Die wilde graag in de cloud kunnen managen en had daarom een voorkeur voor een cloud-based ERP systeem. Bovendien moesten collega’s in Eindhoven, London en China er ook aan kunnen werken en daarbij wilde hij niet afhankelijk zijn van een server in Eindhoven. Dat NetSuite web-based is, was ook een voordeel, omdat het eigen IT-platform daar goed tegenaan gebouwd kon worden.

Solution

Via Google kwam Van den Berg terecht bij Fast Four. Het klikte meteen tussen hem en Hylke Sluis, de CEO van Fast Four. “Het gevoel van ondernemers onder elkaar, niet moeilijk doen en de frisse, innovatieve aanpak spraken mij direct aan”, zegt Van den Berg. Fast Four had al snel allerlei ideeën over simpele oplossingen die wereldwijd werken en daarnaast ook nog eens toepasbaar zijn op mobiel. Van den Berg: “Al met al een heel ander gevoel dan de traditionele stoffige ERP-aanbieders.” Voor de intake was het team van Fast Four een dag over de vloer bij Autarco. Zo werd het Fast Four snel duidelijk wat Autarco precies doet en hoe ze dat doen, tot in detail. De installatie van het hele systeem was binnen een maand gebeurd. De primaire processen bij Autarco zijn nu inzichtelijk. Van den Berg: “We hebben er nu controle over, we hebben overzicht. En dat geeft rust.” En dat niet alleen, want dankzij NetSuite is Autarco in staat gebleken om flink te groeien. Eerst werkten ze met zijn tweeën, inmiddels zijn er in Nederland acht man actief en wereldwijd vijftien. “We zijn in omzet met 300% gegroeid en NetSuite is daarin een hele belangrijke factor gebleken.” Over NetSuite en Fast Four is Van den Berg dan ook heel enthousiast: “Ik ben er hartstikke blij mee en kan het iedereen aanbevelen.”

Onze expertise

Bekijk hoe NetSuite specifiek uw branche ondersteunt.

Contact
Fast Four